Si të ndryshoj fotot e pronës?

Për të ndryshuar apo shtuar foto të reja në pronën tuaj hapat që duhet të ndiqni janë të thjeshta,


Pasi të keni hyrë në profilin tuaj në app duhet të shkoni tek pronat e mia dhe aty të editoni pronën ku ju dëshironi të bëni ndryshimin,


të klikoni tek butonat vazhdo dhe hapi i fundit është të zgjidhni fotot të cilat doni të ndryshoni apo shtoni dhe në fund ta ruani duke klikuar butonin ndrysho.