Si të regjistrohem si firmë ndërtimi?

Për tu regjistruar si një firmë ndërtimi klikon tek menu>rregjistrohu> plotëson formën e regjistrimit zgjedh unë jam: Firmë ndërtimi. 


Bie dakort me kushtet dhe termat dhe klikon butonin regjistrohu.


Kështu pra duke ndjekur këto hapa të thjeshta ju krijoni një profil profesional në dupron.