Si të regjistrohem?

Ka disa mënyra për tu regjistruar në dupron.


Mund të regjistrohesh si një përdorues i thjeshtë, si pronar i një prone, si agjent dhe si firmë ndërtimi.


Pasi plotëson formën e regjistrimit zgjedh unë jam:    •   •   •   - bie dakort me kushtet dhe termat dhe klikon regjistrohu.


Kështu pra duke ndjekur këto hapa të thjeshta ju krijoni një profil në dupron.