Si të shtoj një pronë?

Për të shtuar pronën tuaj hapat që duhet të ndiqni janë të thjeshta.

Pasi të keni hyrë në profilin tuaj në app duhet të shkoni tek pronat e mia dhe aty të klikoni tek butoni + (shto pronë),

i cili ndodhet në anën e djathtë të ekranit, më pas juve do tju shfaqen të gjitha detajet që duhen plotësuar për ta paisur pronën tuaj me info,


pasi të keni plotësuar, klikoni tek butonat vazhdo dhe hapi i fundit është të zgjidhni fotot e pronës,


në fund ta ruani dhe ta shtoni duke klikuar butonin shto pronë