Si të regjistrohem si pronar i një prone?

Për tu regjistruar si një pronar i një prone klikon tek menu>rregjistrohu> plotëson formën e regjistrimit zgjedh unë jam: pronar i një prone


Bie dakort me kushtet dhe termat dhe klikon butonin regjistrohu.


Kështu pra duke ndjekur këto hapa të thjeshta ju krijoni një profil profesional në dupron.