Si të mar lajmërim për pronat e reja?

Dupron ka menduar dhe zhvilluar një opsion shumë të veçantë në aplikacion,


i cili ju jep mundësinë të selektoni zonën në hartë të vendosni opsionet dhe filtrat në mënyrë që ju të merni njoftime vetëm për adresën dhe llojin e pronës që ju kërkoni.