Si të ndryshoj profilin nga përdorues në listues i një prone?

Kur ju jeni një përdorues i thjeshtë dhe doni të ndryshoni kategorinë tuaj ju duhet të hyni në profilin tuaj dhe të ndryshoni kategorinë nga një përdorues i thjeshtë në agjent, pronar apo firmë ndërtimi.