Si të fshij një pronë që kam listuar në dupron?

Për të fshirë një pronë hapat që duhet të ndiqni janë të thjeshta.


Pasi të keni hyrë në profilin tuaj në app duhet të shkoni tek pronat e mia dhe aty të keni butonin X (fshij) duke klikuar tek ky buton, ju do të fshini pronën e listuar.