Si të shtoj një pronë kur jam regjistruar si përdorues i thjeshtë?

Forma se si duhet të shtoni një pronë kur ju jeni një përdorues i thjeshtë është të hyni në profilin tuaj dhe të ndryshoni kategorinë tuaj nga një përdorues i thjeshtë në agjent, pronar apo firmë ndërtimi.