Si të ndryshoj stilin e hartës?

Stilin e hartës ju mund ta ndryshoni duke klikuar mbi butonin në formë harte i cili ndodhet në krahun e majtë të ekranit.


Ky buton do tju mundësoj ju pamjen satelit dhe digital map.